Κινγκς - Μπουλς 116-128: Νίκη στο Σακραμέντο με «35άρα» του Γουάιτ (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Οι Μπουλς πήραν το «διπλό» στην έδρα των Κινγκς με 128-116, σε έναν αγώνα όπου ο Κόμπι Γουάιτ ηγήθηκε με 35 πόντους.

Οι Σικάγο Μπουλς πέρασαν νικηφόρα από το «σπίτι» των Σακραμέντο Κινγκς έχοντας επιβληθεί με 128-116, έχοντας κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Πρώτος σκόρερ των «Ταύρων» ήταν ο Κόμπι Γουάιτ που ολοκλήρωσε με 35 πόντους, στους 25 ακολούθησε ο Κέβιν Χέρτερ, 24 με 14 ριμπάουντ είχε ο Νίκολα Βούτσεβιτς ενώ με 15 πόντους τελείωσε ο Τρε Τζόουνς.

Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισε ο Μαλίκ Μονκ με 34 πόντους, από 22 είχαν οι Τρέι Λάιλς και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ενώ από 10 μέτρησε ο Κίγκαν Μάρεϊ με τον Τζέικ ΛαΡάβια.

 

Τα δωδεκάλεπτα: 39-28, 64-55, 89-92, 116-128

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.