Με τον Λούκα Ντόντσιτς σε τρελά κέφια, οι Λέικερς (48-30) υποχρέωσαν τους Θάντερ (64-14) σε ταπεινωτική ήττα. Το 99-126 με το οποίο πέρασαν οι «λιμνάνθρωποι» από την Οκλαχόμα τα μαρτυρά όλα, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
Ο Ντόντσιτς φυσικά μπροστάρης. Αφού με 30 πόντους και 5/11 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ «καθάρισε» για την ομάδα του, φέρνοντας στο παρκέ και αρκετά highlights. Στους 20 συμπλήρωσε τον Σλοβένο σούπερ σταρ ο Ριβς, ενώ ο ΛεΜπρόν πέτυχε ακόμα 19 με 7 τελικές πάσες.
Για ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε από το ημίχρονο, μιας και οι Θάντερ δε βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν. Ο Σέι Γκίλτζιους Αλεξάντερ σκόραρε 20 πόντους με 12/23 εντός παιδιάς, 9 ασίστ, αλλά οι γύρω του πέρασαν κάτω από τον πήχη. Και έτσι οι Λέικερς έδειξαν πως στα playoffs του NBA δε θα χαριστούν σε κανέναν.
Τα δωδεκάλεπτα: 32-42, 56-78, 77-103, 99-126
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
