Αρχίζει η ψηφοφορία για το All-Star Game 2018!

Κάτια Πετροπούλου
Αρχίζει η ψηφοφορία για το All-Star Game 2018!

bet365

Σε λίγες ημέρες αρχίζει η ψηφοφορία για το All-Star Game 2018, με το ΝΒΑ να ανακοινώνει και μια αλλαγή!

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το 67ο All-Star Game θα φιλοξενηθεί στο Λος Άντζελες και το ΝΒΑ ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας.

Συγκεκριμένα, στις 21 Δεκεμβρίου όσοι επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες αποκλειστικά από το ΝΒΑ.com και την εφαρμογή του ΝΒΑ. Από την ημέρα των Χριστουγέννων, η ψηφοφορία θα γίνεται και από το facebook και το twiiter, αλλά και από το Amazon Alexa για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η κορυφαία λίγκα του πλανήτη εγκαινιάζει και το «2 for 1», το οποίο θα μετράει κάθε ψήφο στο ΝΒΑ. com και στην εφαρμογή για δύο και αυτό θα γίνει για πέντε ημέρες: στις 31/12, 04/01, 11/01, 11/01 και 15/01!

Οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν επίσης στην διαδικασία. Το 50% θα πάρει η ψήφος του κοινού, και από 25% παίκτες και εκπρόσωποι Τύπου.

Όπως ήταν γνωστό, το Ανατολή εναντίον Δύση είναι παρελθόν και πλέον δύο αρχηγοί θα διαλέξουν τους συμπαίκτες τους.

Οι starters από κάθε περιφέρεια με τις περισσότερες ψήφους θα είναι οι αρχηγοί και θα επιλέξουν πρώτα από τους οκτώ εναπομείναντες starters και μετά από τους reserves.

Οι επιλογές των αρχηγών θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την παρουσίαση των ολοκληρωμένων ρόστερ στην εκπομπή του ΤΝΤ στις 25 Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα