Θάντερ - Μπακς 95-97 (vids)

Gazzetta team
Θάντερ - Μπακς 95-97 (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους Μπακς, καθώς με καλάθι του 9 δέκατα πριν το τέλος έκανε το 95-97 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Θάντερ. Ωστόσο, αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει, μιας και είχε πατήσει γραμμή!

Απίθανο ήταν το φινάλε στο παιχνίδι των Θάντερ με τους Μπακς, με την ομάδα του Γιάννη να επικρατεί με 95-97, ωστόσο το τελευταίο καλάθι έφερε τα δικαιολογημένα παράπονα των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, 4,7" πριν το τέλος ο Ουέστμπρουκ με... τρίποντη βόμβα έκανε το 95-95 και τα «ελάφια» είχαν την τελευταία επίθεση.

Η μπάλα πήγε στα χέρια του «Greek Freak», ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και 9 δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη κάρφωσε για το τελικό 95-97. Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή πάτησε πεντακάθαρα την τελική γραμμή, κάτι που ο διαιτητής που ήταν ακριβώς δίπλα (!) του δεν είδε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το καλάθι να μετρήσει κανονικά, παρά τα έντονα και σωστά παράπονα των γηπεδούχων που ζήτησαν από τους ρέφερι να δουν το instan replay κάτι που τελικά δεν έγινε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Μπακς ήταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ανώτεροι κι έφτασαν να προηγηθούν και με 20 πόντους διαφορά, όμως στο τελευταίο δωδεκάλεπτοι οι Θάντερ επέστρεψαν και θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Γιάνναρος, που σημείωσε 23 πόντους (10/16 διπ., 3/4 β.) και πήρε 12 ριμπάουντ σημειώνοντας double - double, ενώ έδωσε 6 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη. Τον ακολούθησε ο Μίντλετον με 20 πόντους.

Για τους Θάντερ, πρώτος σκόρερ ήταν ο... διπλός Ουέστμπρουκ με 40 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Άντονι με 12 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 18-38, 44-58, 67-73, 95-97

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα