Κορονοϊός: Συζητήσεις για «ψαλίδι» 25% στους παίκτες του ΝΒΑ

Γιώργος Κούβαρης
Κορονοϊός: Συζητήσεις για «ψαλίδι» 25% στους παίκτες του ΝΒΑ

bet365

Η έξαρση του κορονοϊού δύσκολα δεν θα επηρεάσει και τους παίκτες του ΝΒΑ αφού αναμένονται περικοπές που θα φτάνουν και το 25% στα συμβόλαια.

Όπως έγραψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, το ΝΒΑ μαζί με την Ένωση παικτών συζητούν την μείωση ύψους 25% των συμβολαίων σε περίπτωση που υπάρχει οριστική διακοπή στη φετινή σεζόν.

Βέβαια υπάρχει η ελπίδα στην διοργανώτρια αρχή ότι κάποια στιγμή θα συνεχίσει η κανονική περίοδος από εκεί που είχε σταματήσει μετά την πανδημία του κορονοϊού ωστόσο υπάρχει αβεβαιότητα εάν και εφόσον θα μπορέσουν να συμπληρωθούν τα 82 ματς της regular season.

Η συλλογική σύμβαση υποστηρίζει ότι οι παίκτες χάνουν περίπου το 1% του μισθού ανά ακυρωμένο παιχνίδι και βασίζεται σε καταστάσεις ανωτέρας βίας, όπως διάφορες καταστροφικές περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιδημιών και των πανδημιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα