Λέοναρντ: Το «F@ck You Block» είναι γεγονός και έχει τρελάνει το ίντερνετ! (pics)

Αντωνία Σπανού
Λέοναρντ: Το «F@ck You Block» είναι γεγονός και έχει τρελάνει το ίντερνετ! (pics)

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ έκανε τάπα με το μεσαίο του δάχτυλο και φυσικά έχει τρελάνει το διαδίκτυο.

Άλλες φορές είναι το αποτέλεσμα, άλλες μια ασίστ, άλλες ένα κάρφωμα, αυτή την φορά έχουμε το τρομερό κόψιμο του Καουάι Λέοναρντ. Όχι δεν είναι ότι πήδηξε ψηλά, ή έκοψε με δύναμη, είναι ότι το έκανε με μόλις ένα δάχτυλο και για την ακρίβεια με το μεσαίο δάχτυλο. Ο Μάρεϊ προσπάθησε να πάει για το κάρφωμα και βρήκε μπροστά του τον Λέοναρντ που απλά τέντωσε το δάχτυλο του και τελικά κατάφερε να τον κόψει, με μόλις ένα δάχτυλο.

Ο Καουάι, που είναι γνωστό ότι έχει τεράστια παλάμη, άπλωσε όλο το κορμί του και έκανε μια τάπα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο που ήδη της έδωσε όνομα. Έχουμε πλέον το «F@ck You Block», το οποίο γίνεται με το μεσαίο δάχτυλο και μάλλον θα το δούμε σε λίγες, ελάχιστες περιπτώσεις. Άλλωστε δεν είναι πολλοί εκείνοι που θα μπορέσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Ο Λέοναρντ πάντως το κατάφερε και όπως είναι λογικό το διαδίκτυο έχει... τρελαθεί και οι περισσότερες αναρτήσεις έχουν να κάνουν με αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα