Αδιανόητος Μάρεϊ: Έβαλε 50 πόντους χωρίς βολές και με 84% ευστοχία! (vid)

Αδιανόητος Μάρεϊ: Έβαλε 50 πόντους χωρίς βολές και με 84% ευστοχία! (vid)

Gazzetta team
Αδιανόητος Μάρεϊ: Έβαλε 50 πόντους χωρίς βολές και με 84% ευστοχία! (vid)

bet365

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ της «φούσκας» είναι εδώ! O Καναδός γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς έκανε πράματα και θάματα στο παρκέ, με μία ξεγυρισμένη πενηντάρα χωρίς να εκτελέσει βολές. Και με ποσοστό ευστοχίας στο 84%!
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Λίβερπουλ - Έβερτον. |21+

Αφιονισμένος. Εξωπραγματικός. Αδιανόητος. Πείτε τον όπως θέλετε. Όλα ταιριάζουν. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, στην επικράτηση των Ντένβερ Νάγκετς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Μέτρησε 50 πόντους, χωρίς να εκτελέσει ελεύθερη βολή και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που καταγράφει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, ο Καναδός έφτασε στην πενηντάρα έχοντας 21/25 σουτ (8/10 τρίποντα)!!! Ποσοστό που φτάνει στο 84%, το δεύτερο ψηλότερο στο ΝΒΑ, μετά το 87% του θρυλικού Ουίλτ Τσάμπερλεϊν το μακρινό 1967. Πάντως, όπως και να έχει, ο Μάρεϊ άνοιξε μία νέα στατιστική σελίδα, αφού είναι ο πρώτος που καταγράφει ένα ματς με τουλάχιστον 50 πόντους, τουλάχιστον 8 τρίποντα και τουλάχιστον 80% στα σουτ του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα