Ο Μαρκ Τζάκσον ακόμη «πληρώνει» την ιστορία με την εκκλησία και τον Στεφ Κάρι!

Ο Μαρκ Τζάκσον ακόμη «πληρώνει» την ιστορία με την εκκλησία και τον Στεφ Κάρι!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Μαρκ Τζάκσον ακόμη «πληρώνει» την ιστορία με την εκκλησία και τον Στεφ Κάρι!
Επτά χρόνια δίχως ομάδα. Ο Μαρκ Τζάκσον έχει βρεθεί υποψήφιος σε δεκάδες πάγκους ομάδων του ΝΒΑ. Όμως καμία τελικά δεν τον προσλαμβάνει. Ο ίδιος, πια, γνωρίζει πως για όλα φταίει εκείνη η παλιά ιστορία με την εκκλησία και τον Στεφ Κάρι!

Για όλα φταίει εκείνη η αφήγηση. Στην βιογραφία του Στεφ Κάρι. Μία απίθανη ιστορία, με τον Μαρκ Τζάκσον, τον δύο φορές MVP και μία εκκλησία. Την εκκλησία του πάστορα Τζάκσον! Ναι, εκτός από προπονητής, ο Μαρκ Τζάκσον - με 12.500 πόντους και 10.334 ασίστ στο ΝΒΑ - ασχολούταν με το ποίμνιό του.

Και σε μία λειτουργία έφερε μαζί τον Στεφ Κάρι. Την εποχή που ταλαιπωρούνταν από απανωτούς τραυματισμούς. Μαζί με τη σύζυγό του ο Τζάκσον, έτριψε λάδι στον αστράγαλο του Κάρι και ζήτησε από τους πιστούς να προσευχηθούν για να γίνει καλά ο Αμερικανός γκαρντ.

Η ιστορία... κόλλησε με τον Τζάκσον. Μαζί και η «ρετσινιά» πως απέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα με την ομάδα που ο Στιβ Κερ... διέλυσε το ΝΒΑ! «Παίζει ένα ρόλο. Μπορείς να κάνεις τη δήλωση πως πίεσαν τον κόσμο να πάει στην εκκλησία, αλλά τι σχέση έχει αυτό;», ήταν η ατάκα του Τζάκσον σε μία πρόσφατη συνέντευξη του. Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει τον... επταετή αποκλεισμό του 55χρονου προπονητή από τους πάγκους της Λίγκας.

Στην τελευταία σεζόν του (2013-2014) ο Τζάκσον με ρεκόρ 51-31 είδε τους Ουόριορς να αποκλείονται στον 1ο γύρο από τους Κλίπερς (4-3). Την αμέσως επόμενη σεζόν, ο Στιβ Κερ με ρεκόρ 67-15 έφτασε μέχρι τον τίτλο (4-3 τους Καβαλίερς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα