Ροζίερ: Ο «Scary Terry» δεν φοβήθηκε να γίνει ηγέτης! (pics & vids)

Ροζίερ: Ο «Scary Terry» δεν φοβήθηκε να γίνει ηγέτης! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Ροζίερ: Ο «Scary Terry» δεν φοβήθηκε να γίνει ηγέτης! (pics & vids)

bet365

Ο Τέρι Ροζίερ... εκτέλεσε τους Ουόριορς με νικητήριο σουτ και το gazzetta.gr στέκεται στον γκαρντ των Χόρνετς που... ωριμάζει σαν ηγέτης και φοβίζει τους αντιπάλους.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι Ουόριορς νόμιζαν πως θα πάρουν το ματς με τους Χόρνετς, έστω στην παράταση, αλλά ο Τέρι Ροζίερ είχε άλλα σχέδια.

Ο γκαρντ των Χόρνετς πήρε την ευθύνη και με winning shot, έριξε στο καναβάτσο το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Scary Terry δείχνει να έχει βρει την Ιθάκη του στη Σάρλοτ και το gazzetta.gr γράφει για έναν παίκτη που έφυγε από τη Βοστώνη για να γίνει ηγέτης και δείχνει να δικαιώνεται.

Τα έκανε όλα κόντρα στους Ουόριορς

Απέναντι στους Ουόριορς έκανε μία από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις της καριέρας του.

Τελείωσε το ματς με 36 πόντους, ενώ πέτυχε και το σουτ νίκης, τρελαίνοντας τους σχολιαστές του ματς.

Ο Scary Terry είχε 8/11 τρίποντα και 12/19 σουτ, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε μια υπέροχη μπασκετική παράσταση.

Σίγουρα θα έκανε εντύπωση και στον Στεφ Κάρι που δεν έπαιξε στο ματς, αλλά σίγουρα θα ήθελε να ήταν εκεί για να κοντράρει τον Ροζίερ. Mάλιστα ο Ροζίερ σκόραρε και από το κέντρο ως άλλος Κάρι.

Δεν φοβήθηκε να φύγει από τους Σέλτικς για να γίνει ηγέτης

Tα 4 πρώτα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στους Σέλτικς, εκεί που ξεκίνησε να μας δείχνει το ταλέντο.

Βέβαια στη Βοστώνη δεν είχε τον χώρο για να λάμψει, αφού πέρασε σεζόν έχοντας μαζί του στα γκαρντ τον Κάιρι Ίρβινγκ και τον Μάρκους Σμαρτ, ενώ ήταν πίσω στην ιεραρχιά όπως ήταν φυσικό από Τέιτουμ, Μπράουν και Χόρφορντ.

Ο Scary Terry (το παρατσούκλι του) έψαξε μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του το 2019, ένα μέρος που θα φανεί πιο πολύ και θα μπορέσει να δείξει αν αντέχει τον ρόλο του ηγέτη.

Πήγε στη Σάρλοτ και κατάφερε να βρει την... Ιθάκη του, όντας πολύτιμος για τη λειτουργεία των σφηκών.

Πλέον είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής όπως έδειξε με Ουόριορς και πάντα ο Μπόρεγκο τον έχει στην πεντάδα όταν το ματς είναι θρίλερ.

Ο Τέρι είναι φυσικά βασικός στη Σάρλοτ και συνεχίζει να παλεύει κάθε μέρα στο παρκέ για να βάλει τους Χόρνετς στα playoffs.

Δεύτερος σε πόντους και ranking

Μετά τον Γκόρντον Χέιγουορντ, ο Τέρι είναι ο πιο σημαντικός παίκτης των Χόρνετς.

Ο Ροζίερ μετρά 20.6 πόντους και 18.4 στο ranking, όντας 2ος στην ομάδα του πίσω από τον Χέιγουορντ και στις 2 κατηγορίες.

Επιπλέον έχει4.1 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ένας τομέας που δεν είναι το φόρτε του και θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά. Επιπλέον έχει 1.3 κλεψίματα ανά ματς και είναι 2ος πίσω από τον Μπολ, ενώ κάνει και 0.5 τάπες μέσο όρο.

Bοηθά πολύ στον να ειναι ανταγωνιστικοί οι Χόρνετς, οι οποίοι βρίσκονται στην 7η θέση της Ανατολής.

Έχει πάρει φωτιά τον Φλεβάρη

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο σκοράρισμα τον μήνα που διανύουμε και το δείχνουν οι αριθμοί.

Μέσα στον Φλεβάρη έχει 27.3 πόντους μέσο όρο με 47.2 τρίποντα και 54.5%. Στην κρίσιμη στιγμή, τώρα που η ομάδα θα πρέπει να φορτσάρει ενόψει playoffs, ο Ροζίερ έχει βγει μπροστά και κάνει το... κομμάτι του τρομάζοντας τους αντιπάλους του και δικαιολογώντας το παρατσούκλι του.

Το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο αν δούμε τα 4 τελευταία παιχνίδια του.

Με τους Ουόριορς έβαλε 36, με τους Σπερς 33, με τη Μινεσότα σταμάτησε στους 41, ενώ φόρτωσε το καλάθι των Γκρίζλις με 34 πόντους.

Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που δεν έχει γίνει ποτέ All Star.

Θέλει να ξαναζήσει την ατμόσφαιρα των playoffs

Οι Χόρνετς δείχνουν αρκετά καλοί για να παλέψουν για μια θέση στην postseason.

Με μπροστάρηδες τους Χέιγουορντ και Ροζίερ, αλλά και όλους να μάχονται για το καλός της ομάδας, οι...σφήκες ονειρεύονται και πάλι τα playoffs.

Ο Τέρι Ροζίερ ξέρει καλά τι σημαίνουν playoffs, αφού έπαιξε και τις 4 σεζόν που βρέθηκε στους Σέλτικς.

Σίγουρα έχει ανάγκη να ζήσει περισσότερες μεγάλες στιγμές στην postseason, όπως είχε κάνει στο Game 1 κόντρα στους Μπακς, όταν εξέθεσε τον Μπλέντσο και το έσταξε, 0.5 δευτερόλεπτα για το τέλος, δίνοντας προβάδισμα 3 πόντων στους Κέλτες. Φυσικά ο Μίντλετον απάντησε και έστειλε το ματς στην παράταση, οπου το πήραν οι Σέλτικς, όμως εκείνο το τρίποντο του Ροζίερ ήταν το μεγαλύτερο καλάθι της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα