ΛεΜπρόν: Γερουσιαστής των ΗΠΑ τον κατηγορεί ότι προωθεί τη βία! (pics)

ΛεΜπρόν: Γερουσιαστής των ΗΠΑ τον κατηγορεί ότι προωθεί τη βία! (pics)

ΛεΜπρόν: Γερουσιαστής των ΗΠΑ τον κατηγορεί ότι προωθεί τη βία! (pics)

bet365

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι κατηγόρησε τον ΛεΜπρόν Τζείμς ότι προωθεί τη βία εξαιτίας του περίφημου tweet που είχε ανεβάσει και διέγραψε με τη φωτογραφία αστυνομικού και τη φράση «είσαι ο επόμενος».
Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αντέδρασε με ένα tweet και τη φράση «είσαι ο επόμενος» μαζί με τη φωτογραφία του αστυνομικού, όμως μετά από λίγο το έσβησε.

«Κουράστηκα να βλέπω μαύρους ανθρώπους να σκοτώνονται από την αστυνομία. Κατέβασα το tweet γιατί χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί κι άλλο μίσος. Δεν έχει να κάνει με έναν αστυνομικό. Είναι ένα σύστημα και πάντα χρησιμοποιούν τα λόγια μας, για να χρησιμοποιήσουν κι άλλο ρατσισμό.

Θέλω ευθύνη. Ο θυμός δεν κάνει καλό και αυτό πάει και σε εμένα. Πρέπει να μαζεύουμε τα δεδομένα και να ενημερωνόμαστε. Ο θυμός μου είναι ακόμα εδώ γι' αυτό που συνέβη στο μικρό αυτό κορίτσι. Η σκέψη μου στην οικογένεια της και ελπίζω η δικαιοσύνη να αναλάβει», είχε γράψει για να εξηγήσει την απόφαση του.

Για αυτό το tweet, του απαγγέλθηκαν από τον γερουσιαστή Τζον Κένεντι και τον κατηγόρησε ότι προωθεί τη βία. Σε μια ακρόαση για την ενδοοικογενειακή βία και τον εξτρεμισμό, ο γερουσιαστής αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν και τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το tweet που είχε ανεβάσει και διέγραψε λίγο αργότερα, προκαλώντας μεγάλο ντόρο στις ΗΠΑ.

Σε ερώτηση του γερουσιαστή για το τι εννοούσε με την συγκεκριμένη φράση, εκείνος απάντησε πως δεν εννοούσε ότι θα ήθελε να τον δει νεκρό, αλλά να διωχθεί από το σώμα, θέτοντας ως παράδειγμα την τροπή, που πήρε η υπόθεση του αστυνομικού Ντέρεκ Σόβεν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Κατά τη λήξη της ακρόασης, ο Λεμπρόν τόνισε πρότεινε βία κατά του αστυνομικού, αλλά θεωρεί ότι είναι σημαντικό η υπόθεση να διευθετηθεί και η δικαιοσύνη να ορίσει την ποινή του για τους πυροβολισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O ΛεΜπρον εξήγησε γιατί έσβησε tweet κατά αστυνομικού που έλεγε «είσαι ο επόμενος» (pics)

Ντάνκαν: «Ο Κόμπι απαιτούσε παραπάνω πράγματα από τους συμπαίκτες του, ήθελε πάντα να νικά» (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα