Ολυμπιακός, Ροζακέας: Μετακομίζει στις ΗΠΑ για το Florida State!

Ολυμπιακός, Ροζακέας: Μετακομίζει στις ΗΠΑ για το Florida State!

Newsroom
Ροζακέας

bet365

Ο 18χρονος Τάσος Ροζακέας μετακομίζει στις ΗΠΑ προκειμένου να αγωνιστεί στο κολέγιο Florida State.

To «American Dream» θα κυνηγήσει ο Τάσος Ροζακέας, ο οποίος μετά την μπασκετική του «ενηλικίωση» στον Ολυμπιακό θα δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι «Seminoles» του Florida State ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου φόργουορντ, ο οποίος μέτρησε τη φετινή σεζόν τρεις συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

«Ανυπομονώ να βγάλω όλο το πάθος μου στο παρκέ και να κάνω περήφανους τους φίλους του Florida State. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η πειθαρχία με έφεραν στο κολέγιο ώστε να συνεχίσω να εντείνω τις προσπάθειές μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ο κόουτς Χάμιλτον και ο κόοτς Τζόουνς θα πάνε σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι μου και θα αναπτύξουν τις επιδόσεις μου. Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που ήρθα στους Seminoles» ήταν τα λόγια του Ροζακέα στην επίσημη ιστοσελίδα του κολεγίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα