Αβράμοβιτς: «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Αβράμοβιτς

bet365

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο MundoBasket 2023, ο Αλέκσα Αβράμοβιτς έχει έναν και μόνο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χώρα του.

Από το MundoBasket 2023 και μετά, ο Αλέκσα Αβράμοβιτς έχει μία εντελώς διαφορετική ζωή. Μία ζωή σα ροκ σταρ, αφού οι Σέρβοι λάτρεψαν τη μαχητικότητά του στο παρκέ και έτσι προσπάθησαν να του ανταποδώσουν μερική από την αγάπη τους κατά την επιστροφή του.

Σε συνέντευξή του στη σερβική Mozzart, ο Αβράμοβιτς δεν έκρυψε πως σκέφτεται ήδη την επόμενη μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Σερβίας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπου η ομάδα του Πέσιτς πήρε το εισιτήριο με τη 2η θέση στη Μανίλα.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Θα πάμε στο Παρίσι με μία δυνατή ομάδα, όποια και αν είναι αυτή. Στην τελική δε μετράει κιόλας, οι στόχοι μας θα είναι ίδιοι, κυνηγάμε το μετάλλιο» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του γκαρντ της Παρτίζαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα