Εθνική Λετονίας: Με Πορζίνγκις η προεπιλογή του προολυμπιακού τουρνουά

Εθνική Λετονίας: Με Πορζίνγκις η προεπιλογή του προολυμπιακού τουρνουά

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με τη φανέλα της Λετονίας

bet365

Η ομοσπονδία της Λετονίας έκανε γνωστούς τους παίκτες που επιλέχθηκαν για το προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού.

Η Λετονία ετοιμάζεται ώστε να υποδεχτεί ένα από τα προολυμπιακά τουρνουά που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γεωργία και τις Φιλιππίνες ενώ στον άλλο όμιλο θα βρίσκεται η Βραζιλία, το Καμερούν και το Μαυροβούνιο.

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε τους παίκτες οι οποίοι καλούνται να παραστούν στην προετοιμασία ενόψει των κρίσιμων αυτών αναμετρήσεων και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεταξύ των ονομάτων βρίσκεται αυτό του Κρίσταπς Πορζίνγκις ο οποίος έφτασε στους τελικούς του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς. Υπάρχουν επίσης οι παλιοί γνώριμοι από το πέρασμά τους στην Ελλάδα όπως ο Τομς Λεϊμάνις που ήταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2018-19), ο Τίμα με θητεία στον Ολυμπιακό το 2018-19 και ο Γιάνις Στρέλνιεκς που έπαιζε στην ΑΕΚ το 2022-23,

Αναλυτικά η λίστα με τους 24 αθλητές: Ρόντιον Κούρουκς, Κρις Χελμάνις, Σιλίνς, Μέγιερις, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Ντάβις Μπέρτανς, Ντάιρις Μπέρτανς, Γιάνις Τίμα, Σμιτς, Στράουτινς, Στρέλνιεκς, Άτε, Καβάρς, Λόματζ, Σκέλε, Γκραζούλις, Λάκσα, Στάινμπεργκς, Πάσεκνικς, Σίλινς, Λεϊμάνις, Άρτουρ Κούρουγκς, Ζαγκάρς και Ζόρικς.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα