Γουόριορς: Δεν αφήνουν τον Γουίγκινς να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς

Γουόριορς: Δεν αφήνουν τον Γουίγκινς να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς

Γουόριορς: Δεν αφήνουν τον Γουίγκινς να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν θα επιτρέψουν στον Άντριου Γουίγκινς να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Άντριου Γουίγκινς ήταν ανάμεσα στα 20 ονόματα της προεπιλογής του Καναδά για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον GM των Καναδών, Ρόουαν Μπάρετ, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν θα επιτρέψουν στον παίκτη τους να αγωνιστεί!

Σύμφωνα με την ομάδα του ΝΒΑ η απόφαση να μείνει εκτός των Αγώνων ο Γουίγκινς είναι κοινή. Ωστόσο, η πλευρά του Καναδά επισημαίνει ότι δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με τον παίκτη, όταν συζήτησαν τη συμμετοχή του.

«Προπονούνταν εβδομάδες επί εβδομάδων, ήθελε να είναι έτοιμος γι' αυτό. Και ξαφνικά δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τους Γουόριορς, στο οποίο έλεγαν πως δεν έρθει», συμπλήρωσε ο Μπάρετ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να έχει παίξει ρόλο η πρόθεση των Γουόριορς να βγάλουν στην αγορά τον Καναδό για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή και δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν έναν πιθανό τραυματισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα