Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/07) στο Gazzetta

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/07) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Ατουταλέρ! Η Ελλαδάρα στο Παρίσι! Η «Επίσημη Αγαπημένη» θα είναι παρούσα στο μεγάλο ραντεβού της Γαλλίας για να προσφέρει ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Για πρώτη φορά μετά το 2008 η Εθνική ομάδα μπάσκετ προκρίθηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Live Sport: Θα σκίσει και στο Παρίσι! Ατουταλέρ με σημαιοφόρους τους εκπληκτικύς Γιώργο Παπαγιάννη (19 πόντι, 5/8 τρίποντα) και Νικ Καλάθη (14 πόντοι, 11 ασίστ).

Φως των Σπορ: Ερχόμαστε και ονειρευόμαστε! Η Εθνική νίκησε 80-69 την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Οργασμός παντού! Τι λένει οι εκτιμήσεις για φορ. 10 εκατομμύρια για Κοστίνια. Ποια μεγάλη ομάδα τα έδωσε. Ποια η απάντηση του Θρύλου. Σφήνα από τη Λιλ και η διάψευση για Μίλσον.

Ώρα των Σπορ: «Ο Ματίας το μυστικό για Κορέα». Σύμφωνα με τους Ιταλούς η ΑΕΚ προσπαθεί για την τεράστια υ πέρβαση της απόκτησης του Αργεντινού σταρ με την Ίντερ να ζητάει 8 εκατομμύρια και να μην τον δανείζει.

Metrosport: Με Ντέλια είναι αλλιώς. Με τον μικρό μάγο να ενσωματώνεται στις προπονήσεις ο Λουτσέσκου πλέον ετοιμάζει την ενδεκάδα που θα παίξει στις 24 Ιουλίου στην Τούμπα του Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα