Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Λεσόρ, Φουρνιέ και γεμάτη... ψηλούς η 12άδα της Γαλλίας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Λεσόρ, Φουρνιέ και γεμάτη... ψηλούς η 12άδα της Γαλλίας

Ματίας Λεσόρ

bet365

Ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται, φυσικά, ανάμεσα στους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Η Εθνική μας μπορεί να έκλεισε χθες το βράδυ τη θέση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η Γαλλία περιμένει εδώ και καιρό να φιλοξενήσει τη διοργάνωση πρώτα στη Λιλ για τη φάση των ομίλων και μετέπειτα στο Παρίσι, όπου θα κριθούν τα μετάλλια.

Με τον Βενσάν Κολέ να ανακοινώνει τους 12 που θα απαρτίζουν την αποστολή, με τους Γάλλους να θέλουν να διατηρηθούν στα μετάλλια, αφού έφτασαν ως τον τελικό στο Τόκιο, όπου και ηττήθηκαν από τις ΗΠΑ.

Στη 12άδα της Γαλλίας βρίσκεται φυσικά ο Ματίας Λεσόρ, με τις θέσεις των ψηλών να καλύπτονται στο έπακρο, αφού μαζί του υπάρχουν και οι Ρούντι Γκομπερ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Βέβαια πέραν των δύο ψηλών, άρωμα NBA υπάρχει και στους φόργουορντ με τον Νικολά Μπατούμ και τον Εβάν Φουρνιέ να δίνουν το παρών.

Η 12άδα της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

  1. Άντριου Αλμπισί
  2. Νικολά Μπατούμ
  3. Αϊζάια Κορντινιέ
  4. Μπιλάλ Κουλιμπαλί
  5. Νάντο Ντε Κολό
  6. Εβάν Φουρνιέ
  7. Ρούντι Γκομπέρ
  8. Ματίας Λεσόρ
  9. Φρανκ Ντιλικινά
  10. Μάθιου Στραζέλ
  11. Βίκτορ Γουεμπανιάμα
  12. Γκέρσον Γιαμπουσέλε
@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα