Ολυμπιακοί Αγώνες, φιλικά: Η Γερμανία πήρε ρεβάνς από τη Γαλλία με Σρούντερ και Βάγκνερ

Newsroom
.

bet365

Η Γερμανία πέτυχε φιλική νίκη επί της Γαλλίας με 70-65 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων ενόψει της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ντένις Σρούντερ και ο Φραντς Βάγκνερ οδήγησαν τη Γερμανία στη νίκη επί της Γαλλίας με 70-65 στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο γκαρντ των Νετς είχε 17 πόντους και τέσσερις ασίστ ενώ σε ό,τι αφορά τον Βάγκνερ, ο οποίος θα υπογράψει τη max rookie επέκταση που του δίνουν οι Ορλάντο Μάτζικ για πέντε χρόνια και 224 εκατομμύρια δολάρια, γέμισε τη στατιστική του με 17 πόντους και τρία ριμπάουντ.

Από 'κει και πέρα, ο Μάοντο Λο πέτυχε 16 πόντους με 4/6 τρίποντα για τη Γερμανία που ππήρε άτυπη ρεβάνς για την προ δυο ημερών ήττα από τους «Bleus» (66-90).

Για τη Γαλλία που παρατάχθηκε δίχως τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα λόγω ίωσης, ο Νικολά Μπατούμ είχε 11 πόντους, ο Εβάν Φουρνιέ μέτρησε 10 πόντους, τρία ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ενώ ο Ματίας Λεσόρ πρόσθεσε επτά πόντους, πέντε ριμπάουντ και δυο ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 39-39, 53-59, 65-70.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα