ΗΠΑ - Καναδάς 86-72: Η Revenge Team ξεκίνησε με... φόρα απέναντι στους αντιπάλους της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΛεΜπρόν Τζέιμς Στεφ Κάρι

bet365

Με τον χρόνο να μοιράζεται, η Team USA ήταν σαρωτική για τρεις περιόδους και επικράτησε 86-72 του Καναδά σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι ΗΠΑ έχουν έναν στόχο, να κατακτήσουν το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι, παρουσιάζοντας μία από τις πιο κυριαρχικές ομάδες όλων των εποχών. Και το πρώτο δείγμα γραφής απέναντι στον Καναδά, αντίπαλό της Εθνικής μας στον όμιλο της Λιλ, κινήθηκε σε αυτούς τους ρυθμούς, με το τελικό 86-72 να έρχεται με θέαμα και ουσία.

Με τους Αμερικανούς να ξεσπούν μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας πρώτο σκόρερ τους τον Άντονι Έντουαρντς με 13 πόντους και τους Κάρι, Χόλιντεϊ, Ντέιβις να έχουν 12, 11 και 10 αντίστοιχα. Με τον τελευταίο μάλιστα να μαζεύει και 11 ριμπάουντ, γράφοντας το πρώτο του double double για το καλοκαίρι.

Από την άλλη, οι NBAers του Καναδά, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ που δε βρισκόταν στις Φιλιππίνες για το MundoBasket, δεν άντεξαν στον ξέφρενο ρυθμό των αντιπάλων τους. Ο Αρ Τζέι Μπάρετ ήταν πρώτος σκόρερ με 12, ενώ με 10 ακολούθησαν οι Ντίλον Μπρουκς και Σέι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, με τον τελευταίο να μετρά 3/10 εντός παιδιάς.

 

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 41-33, 69-54, 86-72

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα