Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη

Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη

bet365

Η Εθνική Ανδρών μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η ΕΟΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη (16/7, 18:30).

Η Εθνική Ελλάδας μετά από 16 χρόνια επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό προετοιμασίας με το Πουέρτο Ρίκο στην PAOK Sports Arena (16/7, 18:30).

Αυτή είναι και η επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρία χρόνια, αφού τον Νοέμβριο του 2021 είχε αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο «Αλεξάνδρειο».

Στο μεταξύ, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η Εθνική Ανδρών θα αναμετρηθεί με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη (16/7, 18.30) στον τελευταίο εντός των τειχών αγώνα της πριν την αναχώρηση για το Παρίσι 2024.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο ΚΓ ΠΑΟΚ στην Πυλαία θα είναι διαθέσιμα από σήμερα (11/7) στις 17.30 ηλεκτρονικά. Μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση με ένα κλικ ΕΔΩ.

*Τα παιδιά έως 5 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο χωρίς εξασφαλισμένη θέση.
*Η ticketmaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα