Εθνική Ανδρών: Ξανάρχισε τις προπονήσεις στο Περιστέρι

Εθνική Ανδρών: Ξανάρχισε τις προπονήσεις στο Περιστέρι

Newsroom
Στο Περιστέρι συνεχίζει τις προπονήσεις η Εθνική

bet365

Η Εθνική Ανδρών μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τους Μιχάλη Λούντζη, Γιάννη Κουζέλογλου, Νίκο Χουγκάζ και Γιώργο Τανούλη να συμμετέχουν στην προπόνηση.

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε στην προετοιμασία της για τη συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη, αρχίζοντας ξανά τις προπονήσεις που διεξάγονται στο γήπεδο του Περιστερίου.

Σε αυτές συμμετέχουν και παίκτες που δεν ήταν στη 12άδα του Προολυμπιακού τουρνουά και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες είχαν χωριστεί σε γκρουπ και δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς, μπάσκετ ή φυσικής κατάστασης, περισσότερο σαν επανένταξη πριν επανέλθουν την Παρασκευή 12/7 στην κανονική ροή των ομαδικών προπονήσεων.

Η Εθνική θα συνεχίσει τις καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (15/7) για τη Θεσσαλονίκη και για τον φιλικό αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο (Τρίτη 16/7, 18.30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα