ΗΠΑ: Το... μυθικό ποσό που κοστίζει το ρόστερ της Revenge Team

ΗΠΑ: Το... μυθικό ποσό που κοστίζει το ρόστερ της Revenge Team

ΛεΜπρόν Τζέιμς Στεφ Κάρι

bet365

Τα 12 συμβόλαια των παικτών που θα απαρτίζουν την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες κοστίζουν συνολικά 511.6 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντάς τη αυτόματα την πιο ακριβή ομάδα της ιστορίας.

Η Team USA που σχεδίασε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει έναν και μόνο στόχο, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με ένα μπάσκετ που θα... θυμίζει την Dream Team. Οι Αμερικανοί δεν τα κατάφεραν στο περασμένο MundoBasket, μένοντας στην 4η θέση και ο ΛεΜπρόν θέλει η δική του Revenge Team να πάρει την εκδίκηση.

Μάλιστα το ρόστερ των 12 παικτών που απαρτίζει την ομάδα είναι μακράν το πιο... πλούσιο. Συγκεκριμένα η 12άδα των ΗΠΑ θα γίνει μακράν της δεύτερης το πιο ακριβό ρόστερ στην ιστορία του μπάσκετ, με βάση και τα συμβόλαια των παικτών.

Αν αθροίσει κανείς τα συμβόλαια που αναμένεται να λάβουν οι αστέρες του NBA, το ποσό φτάνει στα 511.6 εκατομμύρια δολάρια. Κάτι που φυσικά ξεπερνάει οποιαδήποτε ομάδα έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν. Με τον Στεφ Κάρι στην κορυφή της λίστας, μιας και έχει λαμβάνειν 55.7 εκατομμύρια δολάρια και ο Κέβιν Ντουράντ ακολουθεί με 51.1.

Μάλιστα αυτό το σύνολο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, αν αντί για τον Ντέρικ Γουάιτ, που μπήκε τελευταίος, στη 12άδα βρισκόταν ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος και αποχώρησε ένεκα τραυματισμού.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα