ΗΠΑ: Παραμένει εκτός προπονήσεων εξαιτίας τραυματισμού ο Κέβιν Ντουράντ

ΗΠΑ: Παραμένει εκτός προπονήσεων εξαιτίας τραυματισμού ο Κέβιν Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού, κάτι το οποίο τον κρατάει εκτός δράσης.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι όπου και προετοιμάζονται για τα φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Αυστραλία και τη Σερβία πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας.

Ένας από τους βασικούς αστέρες στο ρόστερ του Στιβ Κερ, ο Κέβιν Ντουράντ, τις τελευταίες ημέρες έχει μείνει εκτός δράσης καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη γάμπα, κάτι το οποίο συνεχίζει να τον κρατάει εκτός προπονήσεων.

Παρόλα αυτά, από την πλευρά τους οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής τους: «Ξέρω ότι έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση ως προς το ρόστερ, οπότε το βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Νιώθουμε ότι θα είναι εντάξει».

Ο 35χρονος φόργουορντ (2,11 μ.), τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, είχε κατά μέσο όρο από 27,1 πόντους με 6,6 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 37,2 λεπτά.

Με την εθνική του ομάδα, ο Κέβιν Ντουράντ έχει κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016, 2020) αλλά 1 πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας το 20210.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα