Ντέρικ Γουάιτ: «Θα ήμουν διακοπές τώρα, αλλά όταν με κάλεσε η Team USA ξεκίνησα αμέσως δουλειά» (vid)

Ντέρικ Γουάιτ: «Θα ήμουν διακοπές τώρα, αλλά όταν με κάλεσε η Team USA ξεκίνησα αμέσως δουλειά» (vid)

Newsroom
Ντέρικ Γουάιτ

bet365

Ο Ντέρικ Γουάιτ αποτελεί το νέο πρόσωπο στην Team Usa, με τον ίδιο να μιλάει μεταξύ άλλων και για το φιλικό με τη Σερβία.

Ο πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Team USA αντικαθιστώντας τον Καουάι Λέοναρντ.

Λίγο μετά την άφιξή του και την πρώτη του προπόνηση, ο Ντέρικ Γουάιτ είπε χαρακτηριστικά: «Πολλά έχουν αλλάξει από το 2019, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Τέιτουμ και τον Χόλιντεϊ ξανά στην εθνική ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ μαζί τους και να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα» και συνέχισε:

«Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένος. Είχα προγραμματίσει διακοπές στο Κάμπο (σ.σ. περιοχή στην Μπάχα της Καλιφόρνια) καθώς μετά την κατάκτηση του τίτλου αποφάσισα να ξεκουραστώ λίγο. Όμως όταν δέχθηκε τη κλήση από την εθνική ομάδα, άρχισα αμέσως να δουλεύω» ενώ για το φιλικό ματς με τη Σερβία, είπε:

«Ο Γιόκιτς είναι καταπληκτικός, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες. Θα είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι συναρπαστικό μόνο και μόνο που το σκεφτόμαστε.»

Φέτος είχε κατά μέσο όρο 15.2 πόντους, 5.2 ασίστ, 4.2 ριμπάουντ και 2.7 εύστοχα τρίποντα κατά μέσο όρο. Αυτή η σεζόν είχε ως αποτέλεσμα να ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα λαμβάνοντας τετραετή επέκταση ύψους 125.9 εκατομμυρίων δολαρίων.

@Photo credits: @NBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα