Νίκολα Γιόβιτς: Προπονήθηκε και υπάρχει αισιοδοξία στη Σερβία ότι θα προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νίκολα Γιόβιτς: Προπονήθηκε και υπάρχει αισιοδοξία στη Σερβία ότι θα προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Γιόβιτς

bet365

Ο Νίκολα Γιόβιτς προπονήθηκε κανονικά με την εθνική ομάδα της Σερβίας και υπάρχει η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας ότι θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν μη τι άλλο ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήταν άλλος από τον Νίκολα Γιόβιτς.

Ο διεθνής φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ είχε υποστεί διάστρεμμα στο τέλος της σεζόν στο ΝΒΑ και έκτοτε δεν έχει επανέλθει στο 100%. Παρόλα αυτά ολοένα και ανεβάζει στροφές, δίνοντας κανονικά το «παρών» στη προπόνηση των Σέρβων στο Άμπου Ντάμπι όπου θα δώσουν φιλικά ματς με ΗΠΑ και Αυστραλία.

Όπως ανέφερε και η «Mozzart Sport» υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στις τάξεις της σερβικής ομάδας ότι ο Γιόβιτς θα δώσει κανονικά το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Βέβαια είναι αδύνατον να αγωνιστεί σε αυτά τα φιλικά ωστόσο στόχος του Πέσιτς και των συνεργατών είναι να παρουσιαστεί έτοιμος στο μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού.

@Photo credits: Fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα