Εθνική, Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Σπανούλης έπαιξε άμυνα στον Τολιόπουλο!

Εθνική, Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Σπανούλης έπαιξε άμυνα στον Τολιόπουλο!

Newsroom
Ο Σπανούλης έπαιξε άμυνα στον Τολιόπουλο!

bet365

H Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Περιστέρι πριν από την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και το προγραμματισμένο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο (16/7) ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βασίλη Σπανούλη να μαρκάρει τον Βασίλη Τολιόπουλο.

H Εθνική Ανδρών στρέφεται στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο το απόγευμα της Τρίτης 16/7 στην κατάμεστη PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνική ομάδα προπονήθηκε σήμερα (15/7) στο κλειστό της Τζον Κένεντι πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τους Πορτορικανούς από τον οποίο θα απουσιάσουν οι Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Στο μεταξύ, ο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βασίλη Σπανούλη να μαρκάρει τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο ομοσπονδιακός προποπνητής μπήκε να παίξει σε κάποιο σημείο της προπόνησης και βρέθηκε να παίζει άμυνα στον διεθνή γκαρντ του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα