Ολυμπιακοί Αγώνες: Τη Δευτέρα (22/7) το... κρας τεστ της Εθνικής με τη Σερβία

Newsroom
Αντετοκούνμπο Γιόκιτς

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νίκολα Γιόκιτς τη Δευτέρα (22/7), στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων!

Σερβία και Ελλάδα θα δώσουν το κρας τεστ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Δευτέρας (22/7 - 21:00). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Stark Arena του Βελιγραδίου, με τους Σέρβους εκδίδουν ήδη τα εισιτήρια ενόψει της κόντρας του Νίκολα Γιόκιτς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτή θα είναι και η πιο δυνατή... πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, μόλις πέντε ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ των Ολυμπιακών Αγώνων στη Λιλ.

Σε μία αναμέτρηση που θυμίζει το σπουδαίο ραντεβού των δύο ομάδων, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου προ διετίας, όταν και ο Γιάννης σκόραρε 40 αλλά η Εθνική ηττήθηκε στην παράταση.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Ένας πολύ σημαντικός σταθμός προστίθεται στο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών προς τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο Βελιγράδι και τη “Beogradska Arena”, το βράδυ της Δευτέρας 22/7 (21.00), προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, στην τελική πρόβα πριν την πρόκληση του μεγαλύτερου αθλητικού ραντεβού του πλανήτη.

Η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Σερβία το απόγευμα της Κυριακής 21/7 και από εκεί, την επομένη του αγώνα θα ταξιδέψει κατευθείαν για τη Λιλ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα