Ντουράντ: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Team USA

Ντουράντ: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Team USA

χχ

bet365

Ξανά στις προπονήσεις και τη δράση γυρίζει ο Κέβιν Ντουράντ, που αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τη Revenge Team σε ένα από τα δύο φιλικά που απομένουν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την επιστροφή του στις προπονήσεις των ΗΠΑ ετοιμάζεται να κάνει ο Κέβιν Ντουράντ. Ο σταρ των Σανς μετά από μερικές ημέρες απραξίας και αποχής από τις προπονήσεις, ένεκα ενός προβλήματος στη γάμπα, μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα της Team USA.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, ο Ντουράντ θα κάνει προπόνηση σήμερα (19/7) στο Λονδίνο και αναμένεται να παίξει για μερικά λεπτά σε ένα από τα φιλικά παιχνίδια των ΗΠΑ, με Νότιο Σουδάν το Σάββατο ή με Γερμανία τη Δευτέρα!

Ο Ντουράντ μπορεί να μην προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και να σκόρπισε μικρή ανησυχία στο στρατόπεδο των ΗΠΑ, αφού η Revenge Team του ΛεΜπρόν δεν ήθελε να χάσει έναν ακόμα σούπερ σταρ, μετά την αποχώρηση του Καουάι Λέοναρντ λόγω τραυματισμού.

Φυσικά η επιστροφή του, αν μάλιστα φανεί έτοιμος και χωρίς περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, «κλειδώνει» άλλη μια θέση στην πεντάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, εκεί όπου ο Στιβ Κερ θεωρεί ήδη τρεις δεδομένους.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα