Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Την Κυριακή η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Την Κυριακή η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους

.

bet365

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Εθνική ομάδα να πραγματοποιεί την Κυριακή (21/7) την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν αναχωρήσει για το Βελιγράδι και από εκεί για τη Λιλ.

Μόλις οκτώ ημέρες έμειναν για το πρώτο τζάμπολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δη απέναντι στον Καναδά (27/7, 22:00) στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ. Αυτό σημαίνει ότι μπήκε στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για την Εθνική ομάδα, με τον Βασίλη Σπανούλη να ανακοινώνει τις επόμενες ώρες την τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στη Γαλλία.

Η «γαλανόλευκη» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (21/7) την τελευταία της προπόνηση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι όπου το βράδυ της Δευτέρας (22/7, 21:00) θα πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς αλλά και των... γνώριμων του ελληνικού κοινού, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ.

Την αμέσως επόμενη ημέρα και δη την Τρίτη (23/7) η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα ταξιδέψει από το Βελιγράδι στη Λιλ όπου θα αποτελέσει και τον... σταθμό της για την α' φάση των Ολυμπιακών Αγώνων ενόψει των αγώνων με Καναδά, Ισπανία και Αυστραλία.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την Κυριακή και λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής θα γίνουν και οι απαραίτητες δηλώσεις των διεθνών και του Βασίλη Σπανούλη στους εκπροσώπους των media και αυτό διότι η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει από ειδική πύλη του αεροδρομίου όπου δε θα υπάρχει δυνατότητα επαφής με τα μέλη της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα