Γκομπέρ: «Είμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Γκομπέρ: «Είμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Newsroom
Ρούντι Γκομπέρ Γαλλία

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ξεκάθαρος ως προς τον στόχο που έχει θέσει η Γαλλία για το ολυμπιακό τουρνουά ενώ μίλησε και για την αξία της ήττας από τον Καναδά.

Η Γαλλία δεν τα κατάφερε κόντρα στον Καναδά και ηττήθηκε με 85-73 σε ένα από τα μεγάλα φιλικά πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ρούντι Γκομπέρ, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι αυτή η ήττα είναι πιο καλό αποτέλεσμα από ότι μία νίκη έχοντας όμως αντίπαλο μία μικρότερη σε δύναμη ομάδα.

Ο ίδιος μάλιστα στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η χώρα του δεν θέλει να συμμετάσχει απλά ως οικοδέσποινα στο τουρνουά αλλά θέλει να πετύχει κάτι το σπουδαίο.

«Είναι καλύτερο από το να κερδίζεις ομάδες που είναι λίγο πιο αδύναμες, να αισθάνεσαι όμορφα και μετά να εκπλήσσεσαι κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Βελτιωνόμαστε με κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το κυριότερο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε σίγουροι για τις δυνάμεις μας και ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε. Δεν είμαστε εδώ για να κερδίσουμε ένα μετάλλιο συμμετοχής. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και αυτό σημαίνει να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες κάποια στιγμή».

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα