Εμπίντ: «Υπάρχει το ίδιο ταλέντο και σε άλλες ομάδες εκτός από τις ΗΠΑ»

Εμπίντ: «Υπάρχει το ίδιο ταλέντο και σε άλλες ομάδες εκτός από τις ΗΠΑ»

Newsroom
Ο Τζοέλ Εμπίντ.

bet365

Για το ταλέντο των υπολοίπων ομάδων που φτάνει αυτό των ΗΠΑ μίλησε ο Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος έριξε τους τόνους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε στους «NYTimes» σχετικά με τον φαβοριτισμό που συνοδεύει την Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα ο σταρ των Σίξερς, δε συμφωνεί με όσους θεωρούν πως η Revenge Team των ΗΠΑ απέχει τόσο πολύ από το ταλέντο άλλων ομάδων.

Ο λόγος έχει να κάνει με την ηλικία μερικών από τους σούπερ σταρ της ομάδας, όπως μεταξύ άλλων ο ΛεΜπρόν!

Οι δηλώσεις του Εμπίντ

«Κοιτάτε το ταλέντο που έχουν οι ΗΠΑ, αλλά υπάρχει το ίδιο ταλέντο σε άλλες ομάδες. Και για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα των ΗΠΑ, πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι μεγαλύτερα. Ο ΛεΜπρόν τώρα δεν είναι ο ΛεΜπρόν που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Άρα είναι μεγάλη η διαφορά.

Θα σας έλεγαν επίσης όλοι, και μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ο αθλητικός ΛεΜπρόν, ο κυρίαρχος που ήταν πριν από μερικά χρόνια, δεν είναι ο ίδιος που είναι τώρα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ξεγελιούνται από τα ονόματα στα χαρτιά. Αλλά αυτά τα ονόματα έχουν χτιστεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, και τώρα είναι μεγαλύτεροι. Δεν είναι αυτό που ήταν».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα