Λαρεντζάκης: «Μεγάλη τιμή η Εθνική, μόνο η κούραση δεν υπάρχει στο μυαλό μας»

Λαρεντζάκης: «Μεγάλη τιμή η Εθνική, μόνο η κούραση δεν υπάρχει στο μυαλό μας»

Γιώργος Κούβαρης
Λαρεντζάκης

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στις δηλώσεις του πριν το φιλικό κόντρα στη Σερβία, μίλησε μεταξύ άλλων για το επίπεδο του ομίλου της Εθνικής, για το κίνητρο που υπάρχει αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χέρι του.

Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Βελιγράδι ώστε να αντιμετωπίσει τη Σερβία στην... πρόβα τζενεράλε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ημέρες στη Γαλλία.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στις δηλώσεις ενόψει αυτού του μεγάλου φιλικού, μίλησε μεταξύ άλλων για το επίπεδο δυσκολίας του ομίλου της Εθνικής, για το κίνητρο που υπάρχει από τους παίκτες, την εμπειρία της τελετής έναρξης αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χέρι του.

«Έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη Σερβία. Θεωρώ ότι θα δείξει πολύ τις δυνατότητές μας. Υπάρχει πάρα πολύ καλή χημεία, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και πάμε εκεί για το καλύτερο.

Είναι πάρα πολύ δύσκολος όμιλος αλλά γενικά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι αρκετά πολύ υψηλό το επίπεδο οπότε θεωρώ ότι είμαστε και εμείς συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία η τελετή έναρξης. Θέλουμε να το ζήσουμε όλα τα παιδιά και εννοείται πως θα πάμε.

Θεωρώ ότι έχουμε συνηθίσει πλέον σε αυτούς τους ρυθμούς. Είναι η δουλειά μας. Η Εθνική είναι μία μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα και να εκπροσωπείς σε τόσο μεγάλα τουρνουά και πιστεύω ότι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή μόνο η κούραση δεν υπάρχει και έχουμε μπροστά μας έναν στόχο και μία μεγάλη περιπέτεια να ζήσουμε.

Πάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάμε συγκεκριμένα το παιχνίδι το επόμενο που έχουμε μπροστά μας για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Οι εθνικές ομάδες είναι πάντα ιδιαίτερες ομάδες γιατί έχουν ταλέντο, έχουν χημεία η κάθε ομάδα ξεχωριστά τη δική της. Παίζουν το δικό τους μπάσκετ, το ιδιαίτερο και είναι επικίνδυνη κάθε ομάδα.

Το κίνητρο είναι μεγάλο ούτως ή άλλως όταν είσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα το ποίος είναι αντίπαλος δεν μας απασχολεί καθόλου. Ξέρουμε ότι όλοι είναι δύσκολο, αυτό το επίπεδο είναι υψηλό, το ξέρουμε. Είτε NBA, είτε Ευρωλίγκα είτε BCL είτε EuroCup πάμε εκεί με έναν στόχο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να πετύχουμε πάρα πολλά για την Ελλάδα.

Το χέρι μου όσο περνάνε οι μέρες είναι όλο και καλύτερο και ελπίζω όταν έρθουν τα επίσημα να μη με ενοχλήσει καθόλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα