Σερβία - Ελλάδα: Κρας τεστ... Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στον Νίκολα Γιόκιτς.

bet365

Το πιο δυνατό κρας τεστ ενόψει του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, θα δώσει η Ελλάδα με αντίπαλο τη Σερβία στο Βελιγράδι (21:00, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta).

Η Εθνική μπάσκετ μετράει αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και του τουρνουά μπάσκετ. Και το τελευταίο τεστ πριν από το ταξίδι στη Γαλλία, έχει μία στάση στο Βελιγράδι.

Εκεί η Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς και του Βασίλιε Μίτσιτς περιμένει την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για ένα δυνατό τεστ, προτού αρχίσουν τα επίσημα ματς. Σε μία επανάληψη των αναμετρήσεων του Γιόκιτς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ και φυσικά ένα... rematch μετά από την επική αναμέτρηση των δύο παικτών και των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.

Η Σερβία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα, ενώ η Ελλάδα θα κοντράρει τον Καναδά.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό τους οι Σέρβοι επιβλήθηκαν με 119-100 της Ιαπωνίας, με τον Γιόκιτς να μετράει 18 πόντους και τον Φιλίπ Πετρούσεφ να προσθέτει 17.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε 12 παίκτες για το ματς, με τον Νικ Καλάθη να αναμένεται σήμερα (Δευτέρα) στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Οι δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν απόψε είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα