Εθνική μπάσκετ: Το μεσημέρι ξεκαθαρίζει για Αντετοκούνμπο

Εθνική μπάσκετ: Το μεσημέρι ξεκαθαρίζει για Αντετοκούνμπο

.

bet365

Η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δείχνει τεράστιο ζήλο για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Σπανούλη.

Αλλά η ώρα της αλήθειας για τον σέντερ του Παναθηναϊκού ζυγώνει. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται να ξεπεράσει τη σημερινή ημέρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Αντετοκούνμπο με τον γιατρό της Εθνικής ομάδας και αυτόν του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συναποφασίζουν αν η αποστολή της Εθνικής για τους Αγώνες του Παρισιού θα έχει και δεύτερο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, μετά τον Γιάννη. Οι ιατροί των δύο ομάδων θα συνεργαστούν προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο σε μελλοντικό χρόνο τον διεθνή σέντερ.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση απέναντι στην Αίγυπτο για το Προολυμπιακό τουρνουά, με αποτέλεσμα να χάσει τον ημιτελικό και τον τελικό της διοργάνωσης.

Πάντως, προτού η κατάσταση του Αντετοκούνμπο ξεκαθαρίσει από την Εθνική... κόπηκαν τόσο ο Γιάννης Κουζέλογλου, όσο και ο Γιώργος Τανούλης, δύο παίκτες που θα μπορούσαν (λόγω θέσης) να καλύψουν το ενδεχόμενο κενό του σέντερ του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα