Αυστραλία: Πρόβλημα με Έξουμ, τραυματίστηκε στον αντίχειρα και είναι αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς

Αυστραλία: Πρόβλημα με Έξουμ, τραυματίστηκε στον αντίχειρα και είναι αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς

Ο Ντάντε Έξουμ με τη φανέλα της εθνικής Ασυτραλίας

bet365

«Συναγερμός» σήμανε στις τάξεις της Αυστραλίας, αντιπάλου της Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, αφού ο Ντάντε Έξουμ κρίνεται αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Ο Ντάντε Έξουμ τραυματίστηκε στη φιλική νίκη της Αυστραλίας απέναντι στη Γαλλία και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες κρίνεται αμφίβολη!

Ο παίκτης των Ντάλας Μάβερικς χτύπησε στον αντίχειρα, πήγε στα αποδυτήρια και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα, με τους Αυστραλούς να κάνουν λόγο για τη δυσκολία της συμμετοχής του.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και τα σενάρια ποιος παίκτης μπορεί να τον αντικαταστήσει στη 12άδα των «Κανγκουρό». Η Αυστραλία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα στη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων στη Λιλ,με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 2 Αυγούστου στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής (14:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα