Εθνική Ανδρών: Πρώτη ήττα του Σπανούλη στο 11ο ματς του

Νίκος Καρφής
Εθνική Ανδρών: Πρώτη ήττα του Σπανούλη στο 11ο ματς του

bet365

Η Εθνική μας ηττήθηκε από τη Σερβία στο Βελιγράδι και έτσι ο Βασίλης Σπανούλης χάλασε το νικηφόρο του σερί 10 παιχνιδιών στον πάγκο της Ελλάδας.

Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι στο Βελιγράδι και επικράτησαν εύκολα με 94-72 της Εθνικής μας σε φιλικό-πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Παρισιού. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Βασίλη Σπανούλη ως head coach της Ελλάδας. Ο Kill Bill ήταν αήττητος πριν το αποψινό ματς και έτρεχε ένα νικηφόρο σερί 10 νικών. Όμως στο 11ο παιχνίδι του η ομάδα του Πέσιτς του χάλασε το σερί.

Με τον Σπανούλη στον πάγκο η Ελλάδα επικράτησε της Ολλανδίας και της Τσεχίας για τα προκριματικά του Eurobasket, ενώ στη συνέχεια νίκησε Πολωνία, Μαυροβούνιο και Μπαχάμες στα φιλικά. Για να έρθει η επικράτηση κόντρα σε Αίγυπτος, Δομινικανή Δημοκρατία, Σλοβενία, Κροατία στο Προολυμπιακό που χάρισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Η Εθνική μας νικησε και το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη σε φιλικό πριν την ήττα από την Σερβία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα