Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Επόμενη στάση, Παρίσι»

Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Επόμενη στάση, Παρίσι»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ανυπόμονος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως η... επόμενη στάση είναι το Παρίσι σε ποστάρισμά του στα social media.

Η Εθνική ηττήθηκε από τη Σερβία στο τελευταίο δυνατό φιλικό που είχε να δώσει και τώρα στρέφει την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διοργάνωση που για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η πλέον σημαντική, μιας και θα μπει ως σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης της Παρασκευής (26/7, 20:30 - ΕΡΤ1).

Με τον Greek Freak να ποστάρει στον λογαριασμό του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις «μάχες» απέναντι στον Νίκολα Γιόκιτς, συνοδεύοντας με τη λεζάντα «επόμενη στάση Παρίσι».

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής και αμέσως θα πετάξει για να επιστρέψει στη Λιλ, με την Εθνική να κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Καναδά το Σάββατο (27/7 - 22:00).

Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα