Πετρούσεφ για το match up με ΛεΜπρόν και Γιάννη: «Δεν μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα για αυτούς τους δύο»

Πετρούσεφ για το match up με ΛεΜπρόν και Γιάννη: «Δεν μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα για αυτούς τους δύο»

Πετρούσεφ Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έδωσε τη δική του οπτική για τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού τους μάρκαρε σε διαδοχικά φιλικά της Σερβίας με ΗΠΑ και Ελλάδα αντίστοιχα.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ υπήρξε ένας από τους διακριθέντες της Σερβίας στο φιλικό απέναντι στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι. Με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, σε 24 λεπτά να σκοράρει 15 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ να αναλαμβάνει δύσκολους ρόλους, αφού μετά το match up με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την Team USA, ήρθε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον δρόμο του.

Ο Πετρούσεφ κλήθηκε να μαρκάρει και τους δύο και λίγο μετά το φινάλε του παιχνιδιού αποκάλυψε στη Mozzart, πώς ένιωσε όταν κλήθηκε να τους αντιμετωπίσει. «Ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς καταλλήλως για αυτούς τους δύο. Έδωσα τα πάντα και πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ» ανέφερε σχετικά ο Πετρούσεφ.

Ο οποίος θα παίξει ξανά αντίπαλος του ΛεΜπρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και η Σερβία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, το Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν.

«Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε θα είναι εύκολος ο όμιλος» τόνισε ο 24χρονος που αποθέωσε και τον Νίκολα Γιόκιτς. «Αν είσαι ελεύθερος θα σε βρει. Τον ακολουθείς και διαβάζει ό,τι κάνεις» ήταν τα λόγια του, με τους δύο να έχουν βρει ιδανική χημεία ως δίδυμο.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα