Αντετοκούνμπο, Ολυμπιακοί Αγώνες: Το είπε και το έκανε, νέα παπούτσια για όλη την Εθνική ομάδα

Αντετοκούνμπο, Ολυμπιακοί Αγώνες: Το είπε και το έκανε, νέα παπούτσια για όλη την Εθνική ομάδα

Τα παπούτσια του Γιαννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησε την υπόσχεση του και όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας πήραν από ένα ζευγάρι των παπουτσιών του, ειδικά σχεδιασμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κώστας Παπανικολάου το είχε ζητήσει επιτακτικά: Νέα παπούτσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έκανε πολλές φορές με αποδέκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο φόργουορντ του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια τα υποδήματα που φέρουν το όνομα του Giannis.

Στις προπονήσεις που έκανε η Εθνική στο κλειστό του Περιστερίου, ο Παπανικολάου έλεγε στον Αντετοκούνμπο ότι θα πρέπει να ντρέπεται, αν τον αφήσει να φορέσει τα πολυφορεμένα παπούτσια του στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων. Με τον Greek Freak να απαντάει με σιγουριά πως το...δώρο έρχεται.

Και έφτασε! Σε ένα story που ανέβασε ο Αντετοκούνμπο υπάρχουν καρότσια γεμάτα από κούτες παπουτσιών, σε γαλανόλευκο χρώμα. Στο πλαϊνό μέρος του κουτιού υπάρχουν οι αριθμοί των αδερφών Αντετοκούνμπο (43, 37, 34, 29) και οι λέξεις «Οικογενειακή επιχείρηση».

Όταν ο Giannis μοίρασε τα παπούτσια, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εκείνος που αποφάσισε να του κάνει πλάκα, ζητώντας από τον κόσμο να κάνει unfollow τον Αντετοκούνμπο και follow τον ίδιο και θα δώσει σε έναν τυχερό τα παπούτσια που πήρε.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής του 2021 απάντησε πώς αν τον κάνουν follow, αφού θα έχουν κάνει unfollow τον Λαρεντζάκη, τότε θα δώσει σε όλους παπούτσια!

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τους Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία. Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 27/7 στις 22:00, με αντίπαλο τον Καναδά.

Τα δώρα του Αντετοκούνμπο.

@Photo credits: Giannis_an34 Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα