Ισπανία, Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρούντι Φερνάντεθ σκόραρε από το κέντρο στο τελευταίο ματς της καριέρας του στην Ισπανία (vid)

Ισπανία, Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρούντι Φερνάντεθ σκόραρε από το κέντρο στο τελευταίο ματς της καριέρας του στην Ισπανία (vid)

Ρούντι

bet365

Ο Ρούντι Φερνάντεθ σημείωσε ένα απίθανο τρίποντο από το κέντρο, στο φιλικό της Ισπανίας με το Πουέρτο Ρίκο, στο τελευταίο ματς της καριέρας του επί ισπανικού εδάφους.

Η Ισπανία δίνει το τελευταίο φιλικό ματς πριν την έναρξη του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο. Με τον Ρούντι Φερνάντεθ να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Βλέπετε, το «κύκνειο άσμα» του θρυλικού Ισπανού, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι σταματάει το μπάσκετ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ακουστεί σε γαλλικό έδαφος. Και η αναμέτρηση αποτελεί την τελευταία εμφάνιση της καριέρας του επί ισπανικού εδάφους.

Γι' αυτό και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, είχε ένα ιδιαίτερο δώρο στον κόσμο. Ενα τρίποντο από το κέντρο του αγώνα, το οποίο έκανε το σκορ 30-16 υπέρ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Το τρίποντο του Ρούντι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα