Πέσιτς: «Ήταν η πιο δύσκολη προετοιμασία στην καριέρα μου»!

Πέσιτς: «Ήταν η πιο δύσκολη προετοιμασία στην καριέρα μου»!

Πέσιτς

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κοουτσάρει από το 1982 όμως εξήγησε ότι η προετοιμασία της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του.

Η Σερβία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων με τη νίκη επί της Ελλάδας στη Beogradska Arena και πλέον στρέφεται στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη, πλαισιώνοντας την Team USA, το Νότιο Σουδάν και το Πουέρτο Ρίκο στο Group C της πρώτης φάσης.

«Όλοι οι παίκτες τελείωσαν αργά τους αγώνες με τους συλλόγους τους. Έχουμε τα παραδείγματα του Νίκολα Μιλουτίνοφ και του Φίλιπ Πετρούσεφ που τελείωσαν την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου. Οι περισσότεροι διεθνείς παίκτες της Σερβίας είχαν δύσκολες σεζόν, είναι λίγο-πολύ οι κορυφαίοι παίκτες στους συλλόγους τους» εξήγησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς λίγο πριν από την πρεμιέρα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στις ΗΠΑ (28/7).

Και πρόσθεσε: «Δεν το είπα στους παίκτες μου. Τους το λέω τώρα. Ήταν η πιο δύσκολη προετοιμασία στην καριέρα μου! Οι περισσότεροι δεν ήταν ξεκούραστοι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα