Σκαριόλο: «Η φετινή Team USA δεν είναι η δεύτερη καλύτερη μετά την Dream Team»

Σκαριόλο: «Η φετινή Team USA δεν είναι η δεύτερη καλύτερη μετά την Dream Team»

Newsroom
ΛεΜπρόν

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε αν η φετινή έκδοση της Team USA είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών μετά τη μία και αυθεντική Dream Team των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης.

Η φετινή ομάδα των Αμερικανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σκορπάει τρόμο. Η Team USA ξεχειλίζει από ταλέντο έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή μετά την περσινή αποτυχία στο Mundobasket ενώ οι συγκρίσεις με την Dream Team είναι αναπόφευκτες.

Από τη μία ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Λάρι Μπερντ και ο Μάτζικ Τζόνσον... Από την άλλη ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρτζιο Σκαριόλο θεωρεί πως η ομάδα που παρέταξαν οι Αμερικανοί το 2012 στο Λονδίνο ήταν καλύτερη από τη φετινή.

«Ειλικρινά, η ομάδα του 2012 απέχει ελάχιστα από την Dream Team του 1992. Θα δούμε και τη φετινή ομάδα. Ας περιμένουμε. Στα χαρτιά ανήκει στις ελίτ. Η ομάδα της Βαρκελώνης είναι η καλύτερξ και εκείνη του Λονδίνου βρίσκεται ελάχιστα πίσω» εξήγησε ο Σκαριόλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS.

 

Παρεμπιπτόντως, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αγωνίστηκαν οι Κρις Πολ, Κόμπι Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τάισον Τσάντλερ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Τζέιμς Χάρντεν, Αντρέ Ιγκουαντάλα, Καρμέλο Άντονι, Κέβιν Λοβ, Ντερόν Γουίλιαμς και Άντονι Ντέιβις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα