Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δε θα βρεθεί στο Τροκαντερό η Εθνική Μπάσκετ, στον δρόμο της επιστροφής για τη Λιλ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δε θα βρεθεί στο Τροκαντερό η Εθνική Μπάσκετ, στον δρόμο της επιστροφής για τη Λιλ

Εθνική Μπάσκετ

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκ των σημαιοφόρων της ελληνικής αποστολής, όμως η Εθνική Μπάσκετ δε θα μπει στο Τροκαντερό για να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στη βάση της στη Λιλ.

Η ελληνική αποστολή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σημαιοφόρους μπήκε πρώτη στον Σηκουάνα, κατά την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Τον Γιάννη φυσικά συνόδευσε και όλη η Εθνική μπάσκετ, που βρέθηκε στο Παρίσι και θα επιστρέψει στη Λιλ, όπου αύριο (27/7 - 22:00) δίνει το πρώτο της παιχνίδι για τη φάση των Ομίλων απέναντι στον Καναδά.

Μάλιστα η Εθνική μπήκε ήδη στο λεωφορείο της επιστροφής για να μεταβεί και πάλι στη βάση της στη Λιλ, χωρίς να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Τροκαντερό. Και αυτό διότι στην ομάδα δε θέλουν να επιβαρυνθούν περισσότερο οι παίκτες, μιας και για να επιστρέψουν στη Λιλ χρειάζονται περίπου τρεις ώρες.

@Photo credits: Hellenic Olympic Committee

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα