Αντετοκούνμπο: «Η μεγαλύτερη τιμή»!

Αντετοκούνμπο: «Η μεγαλύτερη τιμή»!

Αντετοκούνμπο: «Η μεγαλύτερη τιμή»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησε την ελληνική σημαία στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και μοιράστηκε τα συναισθήματά του, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη τιμή.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησε περήφανα την ελληνική σημαία στο πλοιάριο που μετέφερε την αποστολή της Ελλάδας στον Σηκουάνα μαζί με την πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς μοιράστηκαν την περηφάνια τους για τον Greek Freak.

«Ένα παιδί από τα Σεπόλια εκπροσωπεί τη χώρα του» ήταν το μήνυμα των «Ελαφιών» για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος μοιράστηκε τα συναισθήματά του μέσω των social media! Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη τιμή»!

Εξάλλου, η Εθνική μπήκε στο λεωφορείο της επιστροφής για να μεταβεί και πάλι στη βάση της στη Λιλ, χωρίς να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Τροκαντερό. Και αυτό διότι στην ομάδα δε θέλουν να επιβαρυνθούν περισσότερο οι παίκτες ενόψει της πρεμιέρας με τον Καναδά (27/7, 22:00).

@Photo credits: Hellenic Olympic Committee FACEBOOK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα