Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο Τίμαν εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να παίξει στην Ιαπωνία

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο Τίμαν εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να παίξει στην Ιαπωνία

Newsroom
Τίμαν

bet365

Στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιοχάνες Τίμαν εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της Γερμανίας και της Ιαπωνίας όπου η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ είχε εύκολο έργο κερδίζοντας με 97-77, τα φώτα στράφηκαν πάνω στον Γιοχάνες Τίμαν, ο οποίος αντιμετώπισε το συγκρότημα της χώρας στην οποία θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ επέλεξε να μετακομίσει στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και να... γυρίσει την πλάτη του σε ομάδες της Euroleague. Γιατί το έκανε αυτό; «Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Πρώτα απ' όλα δέχθηκα μια εξαιρετική προσφορά και ένιωσα σεβασμό για τη συγκεκριμένη ομάδα. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο ενώ είχαμε και πολύ καλή επικοινωνία» ανέφερε ο Τίμαν και συνέχισε:

«Μίλησα με πολλούς οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στην Ιαπωνία και μου είπαν ότι το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό βήμα. Προφανώς υπήρχε και ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague ωστόσο ένιωσα ότι το να συνεχίσω στην Ιαπωνία ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα.»

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα