Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Τολιόπουλος: «Δεν ήρθαμε εδώ για εκδρομή, μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς»

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Τολιόπουλος: «Δεν ήρθαμε εδώ για εκδρομή, μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς»

Newsroom
Τολιόπουλος

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για το πρώτο ματς της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ήττα από τον Καναδά.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Καναδά, ο διεθνής γκαρντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση προσπαθήσαμε πάρα πολύ να αντιμετωπίσαμε στα ίσα τον Καναδά. Το καταφέραμε στο 100%. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, ξέραμε τι δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ επιθετικά, φτάσαμε κοντά αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Και συνέχισε: «Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, ξέρουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε και τα τρία ματς. Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε εκδρομή, παλέψαμε στα ίσια και το ίδιο θα κάνουμε και με τις άλλες δύο ομάδες».

Για τα κριτήρια απέναντι στον Καναδά: «Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Αυτά θα τα κρίνουν οι Ολυμπιακές Ομοσπονδίες, δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτά».

Όσο για το επόμενο παιχνίδι, ο Βασίλης Τολιόπουλος ειπε: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, θα δούμε το βίντεο και θα είμαστε πιο έτοιμοι για το επόμενο ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα