Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Αντετοκούνμπο: Η μεγάλη εμφάνιση του Giannis με τον Καναδά (vid)

Newsroom
.

bet365

Η Εθνική Ελλάδας πάλεψε απέναντι στον Καναδά στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024 ωστόσο η μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετή για την ελληνική ομάδα.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στον Καναδά, γνωρίζοντας την ήττα με 79-86 στην επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του όμως οι προσπάθειες του Greek Freak δεν ήταν αρκετές για την ελληνική ομάδα που έπεσε στο 0-1 στο Group A και πλέον στρέφεται στο μεγάλο ματς της Τρίτης (30/7, 12:00) με την Ισπανία.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε 34 πόντους με 11/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 12/15 βολές, πέντε ριμπάουντ, δυο ασίστ και ένα λάθος σε 32:50 απέναντι στον Καναδά των δέκα NBAers.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα