Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Τζόρντι Φερνάντεθ: «Αδύνατον να σταματήσουμε τον Γιάννη, έδινε show»

Newsroom
Φερνάντεθ

bet365

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Καναδά έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εμφάνισή του.

Ο Τζόρντι Φερνάντεθ μπορεί να ήταν ο νικητής της πρεμιέρας κόντρα στην Ελλάδα ωστόσο αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εμφάνισή του.

«Ήταν αδύνατο να σταματήσουμε τον Γιάννη. Ο άνθρωπος έδωσε σόου. Οι επόμενοι αντίπαλοί της Ελλάδας θα πάρουν το dvd αυτού του αγώνα και θα κάνουν το ακριβώς αντίθετο, αφού το πλάνο μας δεν δούλεψε» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ομοσπονδιακού προπονητή του Καναδά μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανάφερε:

«Η Ελλάδα είναι έμπειρη ομάδα και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε περίεργα σχήματα στο τέλος για να κερδίσουμε το ματς. Τέτοιες βραδιές, παίρνεις τη νίκη και φεύγεις. Ξέρετε, αυτός ο πανίσχυρος Όμιλος είναι η καλύτερη προετοιμασία για τη συνέχεια. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και πέρυσι, στο Μουντομπάσκετ, όταν αντιμετωπίσαμε νωρίς τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Βραζιλιάνους. Κάπως έτσι θα πάει και φέτος. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Αυστραλία, μία από τις καλύτερες ομάδες του Κόσμου…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα