Αντετοκούνμπο: «Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο να παίξεις για τη χώρα σου»

Αντετοκούνμπο: «Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο να παίξεις για τη χώρα σου»

Αντετοκούνμπο Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024

bet365

Χαρούμενος που φοράει ξανά τη φανέλα της Εθνικής, παρά την ήττα στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Καναδά, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως παραδέχτηκε με ανάρτησή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει την Εθνική να φτάσει στη νίκη, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 απέναντι στον Καναδά.

Στο φινάλε όμως η ανωτερότητα των Καναδών υπερίσχυσε, παρά το... σόου που έδωσε ο Greek Freak, όπως παραδέχτηκε και ο Ζόρντι Φερνάντεθ.

Με τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο όμως, αργότερα, να μην κρύβει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη που νιώθει φορώντας τη φανέλα της Ελλάδας.

«Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο είναι να μπορέσεις να φορέσεις την φανέλα και να παίξεις για την χώρα σου» έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram, με την Εθνική πλέον να στοχεύει στο παιχνίδι της Τρίτης (30/7) κόντρα στην Ισπανία.

Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα