Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο Μπούκερ χαρακτήρισε τον ΛεΜπρόν ως τον Captain America

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο Μπούκερ χαρακτήρισε τον ΛεΜπρόν ως τον Captain America

Newsroom
ΛεΜπρόν

bet365

ΛεΜπρόν Τζέιμς ή αλλιώς... Captain America, όπως χαρακτήρισε τον ηγέτη της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ντέβιν Μπούκερ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για τη δική τους πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το τουρνουά μπάσκετ να μπαίνει στη δεύτερη μέρα του. Αντίπαλός τους η Σερβία και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει η Revenge Team να μπει με το... δεξί.

Δύο ημέρες νωρίτερα, ο ίδιος μπήκε μαζί με τον Κόκο Γκοφ, ως σημαιοφόρος των ΗΠΑ στον Σηκουάνα, κάτι που ενέπνευσε τον Ντέβιν Μπούκερ. Ο σταρ των Φοίνιξ Σανς σκέφτηκε το σύμπαν της Marvel και συνέκρινε τον ΛεΜπρόν με τον Captain America.

«Αυτός ο τύπος στέκεται σαν τον Captain America» ανέφερε σε βίντεο που πόσταρε μέσα από το πλοίο που μετέφερε τους Αμερικανούς κατά την Τελετή Έναρξης. Κάνοντας έτσι τον ΛεΜπρόν να μοιάζει στον σούπερ ήρωα με τη χαρακτηριστική ασπίδα που είναι ντυμένος στα χρώματα της Αμερικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα