Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σερβία - ΗΠΑ: Τα... όργια του διαστημικού Ντουράντ στο ημίχρονο με 8/8 σουτ (vid)

Ο Ντουράντ

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ κάνει αδιανόητα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Σερβία και το βλέπει σαν βαρέλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μετρά 21 με 8/8 σουτ.

Είναι ίσως ο μοναδικός παίκτης στο παγκόσμιο μπάσκετ που δεν μαρκάρεται. Μερικές φορές απλά... προσεύχεσαι να μην βρει στόχο γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ο Κέβιν Ντουράντ τα βάζει από παντού κόντρα στη Σερβία, κάνοντας το να φαίνεται τόσο απλό για την Team USA. Αδιανόητος, ασταμάτητος, παικταράς.

Ο KD που δεν έπαιξε ούτε σε ένα φιλικό προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τελείωσε το ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Πέσιτς με 21 πόντους, 5/5 τρίποντα και 3/3 δίποντα σε μόλις 8:39. Άχαστος, δεν υπάρχει αντίδοτο. Δεν μπορεί να το βρει η άμυνα της Σερβίας. Απόλαυση να βλέπεις τον παίκτη των Σανς και έναν εκ των σπουδαιότερων σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Μπασκετικό... υβρίδιο που βγαίνει μια φορά κάθε 100 χρόνια.

Μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς έχουν 13/13 σουτ.

@Photo credits: twitter/ usa basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα